Kurum Profili

img-02

PaperTec Kimdir?

PaperTec, gerek sektördeki birikimlerimiz ve gerekse bu tür modernizasyon projelerinde uzmanlaşmış yabancı firmalarla kurduğumuz ilişkiler ve yaptığımız temsilcilik sözleşmeleriyle, sektöre modernizasyon projeleri sunarak onların daha vermli hale dönüşmelerine katkıda bulunmayı hedefleyerek kurulmuştur.

  • Spesifik Kimyasallar
  • Yarı ve ham madde temini
  • Makine – Ekipman Laboratuar Cihazları
  • Yedek parça alım satımı
  • Temsilcilik faaliyetleri

İş kapsamlarımızda yer almaktadır.

Daha Karlı, Daha Verimli, Daha Rekabetçi
Ülkemizde Kağıt Sektöründe faaliyet gösteren İşletmelerin birçoğu ne yazıkki çok düşük verimlilikte çalışmaktadırlar. Bu İşletmeler daha karlı, daha verimli ve rekabet edebilir konuma gelmeleri için bir takım tetkik ve araştırmalar doğrultusunda kısmı yada genel modernizasyon-yenileme projeleriyle donatılmalıdırlar.

PaperTec, Gerek sektördeki birikimlerimiz ve gerekse bu tür modernizasyon projelerinde uzmanlaşmış yabancı firmalarla kurduğumuz ilişkiler ve yaptığımız temsilcilik sözleşmeleriyle, sektöre modernizasyon projeleri sunarak onların daha vermli hale dönüşmelerine katkıda bulunmayı hedefleyerek kurulmuştur.

Esasta Teknik Danışmanlık kökenli firmamız, öncelikle işletmelerin ihtiyaç duydukları yenileme projelerini gerekçeleriyle birlikte kendilerine sunmak, daha sonra da proje uygulamalarıyla bu işletmeleri daha yüksek verimli konuma getirmeyi hedeflemektedir. Bu uygulama projeleriyle, İşletmelerin üretim verimliliği, enerji kullanım verimliliği, emek verimliliği yanı sıra karlılık, rekabet edebilirlik ve tabii ki kalite standartları da yükseltilmiş olacaktır.

Sektördeki deneyimlerimiz, İşletmelerin gerçekten çok düşük verimlilikte çalışıyor olmaları ve modernizasyon ihtiyaçları, bu fikre yönelmemizdeki ana motivasyon kaynakları arasında yer almaktadırlar.